Musikaffär Sollefteå

HW Musik & Ljudservice – musikaffär Sollefteå

 

Vi har öppnat en serviceverkstad och musikaffär i samarbete med Elon Hagberg & Edfors i Sollefteå. De tar emot serviceärenden samt har försäljning av tillbehör o instrument m.m.

I vår musikaffär servar vi de flesta populärinstrument så som omsträngning av nylongitarrer, Western/stålsträngad, Elgitarrer, elbasar, ukulele m.m.

Service av elpiano och keyboards, strömadaptrar m.m. Trumset som behöver nya reservdelar, byta skinn och även stämning av trumset som är en liten specialitet hos oss. Vi tar även på oss viss elektronikservice av olika förstärkare.

Ett utbud av instrument, strängar, trumstockar, kablar, stämdosor med mera kommer att finnas tillgängligt för direktköp hos Elon Hagbergs & Edfors. Har vi inte allt hemma som du söker, tveka inte att höra av dig så hjälper vi till att ta hem det som du önskar,

I vår musikaffär tillhandahåller vi de flesta instrument och märken.

Välkommen till vår musikaffär i Sollefteå, vi ser framemot ditt besök!

Hur gör man?

Lämna in instrumentet på Elon Hagbergs & Edfors så hjälper de er att ta emot er service.

Ni kommer att få ett sms när servicen är klar.

Vid ev. kostnadsförslag får ni ett mail där ni kan svara på hur vi skall gå vidare med er service.

Servicetid kan variera beroende på ärendet men allt enligt överenskommelse.

Önskar ni köpa nånting eller få förslag så skicka gärna ett mail så får ni svar om tillgång, pris och eventuell leveranstid.

Betalning sker via Elon Hagbergs & Edfors eller mot faktura till företag enligt individuell överenskommelse och eventuell prövning.

Utöver detta tillhandahåller vi även ljud- och ljusinstallationer för alla typer av anläggningar och för alla verksamheter. Vi har varit i branschen under många år och vi har haft många nöjda kunder genom åren och vi ser fram emot att få hjälpa även dig med det som just du önskar att få hjälp med!

Musikaffär Sollefteå