Instrumentservice Sollefteå

I samarbete med Elon Hagberg & Edfors har vi öppnat en verkstad i Sollefteå. Här erbjuder vi förstklassig instrumentservice och försäljning av instrument samt tillbehör. Vi besitter en lång erfarenhet inom branschen och har stora kunskaper av instrumentservice. Här lämnar du dina instrument i trygga händer.  

Instrumentservice i Sollefteå

Till oss kan du i Sollefteå vända dig för att få en komplett instrumentservice. Vi servar de flesta populärinstrument så som omsträngning av nylongitarrer, Western/stålsträngad, elgitarrer, elbasar, ukulele m.m.

Här kan du även få hjälp med service av elpiano och keyboards, strömadaptrar m.m. Har du ett trumset som är i behov av underhåll så kan vi hjälpa dig med det också. Vi erbjuder nya reservdelar, byte av skinn och även stämning av trumset som är en specialitet hos oss.

Vi kan även utföra viss elektronikservice av diverse förstärkare. 

Försäljning av instrument

Utöver instrumentservice kan vi även erbjuda ett kvalitetsutbud av instrument, strängar, trumstockar, kablar, stämdosor och mycket mer. Om det är något du söker som inte finns inne i verkstaden, är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig med att beställa hem det du önskar. 

Vi finns i Sollefteå

På vår verkstad här i Sollefteå hittar du de flesta instrument och märken. Vi är det självklara valet för dig i Sollefteå, varmt välkommen in till vår verkstad!

Hur gör man?

Lämna in instrumentet på Elon Hagbergs & Edfors så hjälper dom er att ta emot er service.

Ni kommer att få ett sms när servicen är klar.

Vid ev. kostnadsförslag får ni ett mail där ni kan svara på hur vi skall gå vidare med er service.

Servicetid kan variera beroende på ärendet men allt enligt överenskommelse.

Önskar ni köpa nånting eller få förslag så skicka gärna ett mail så får ni svar om tillgång, pris och eventuell leveranstid.

Betalning sker via Elon Hagbergs & Edfors eller mot faktura till företag enligt individuell överenskommelse och eventuell prövning.

Instrumentservice Sollefteå
Instrumentservice Sollefteå